Voel jij ook dat je nog meer uit het leven kunt halen dan dat je nu doet?

Kom dan naar de Workshop “Omdat je het waard bent” op 7 juni en word je bewust van je patronen!

Deze workshop “Omdat je het waard bent” past bij jou als je jezelf hierin herkent:

Je wilt je blij en gelukkig voelen, maar in plaats daarvan voel je je wellicht vaak leeg en verdrietig

Je houdt (te) vaak rekening met de ander, wat jou belemmert in dat wat je nou eigenlijk echt wilt zijn en doen

Soms vraag je jezelf af “is dit het nou?” en dat roept emoties bij je op, die lastig kunnen zijn

Je komt steeds een beetje dieper bij jouw kern, maar toch verval je in oude patronen en gewoontes

Je vindt het moeilijk om “nee” te zeggen tegen anderen en om “ja” te zeggen tegen jezelf

Je wilt groeien en vooruitgang boeken, maar je kunt niet goed bij je gevoel komen

Ik en mijn paarden willen graag met jou aan de slag, zodat je beperkende overtuigingen kunt doorbreken en niks je meer in de weg staat!

Ik ben Esther. Samen met de paarden help ik jou om de beste versie van jezelf te worden. Ik geloof in jouw kracht en help je om bewust te worden van patronen die je niet meer dienen, om angsten te herkennen en om grenzen te verleggen. Ook help ik je om liefdevol naar jezelf te kijken en om uit je comfort zone te gaan, zodat jij jouw droomleven kunt gaan leven. Zodat je eindelijk kunt zijn wie je echt bent en vanuit je kern “Ik hou van mij” tegen jezelf kunt zeggen!

In de “Omdat je het waard bent” workshop laat ik je op een nieuwe manier kennis maken met jezelf.

Wat maakt dat je doet wat je doet? Hoe werkt dit in het brein? Wat levert dit je op? Wat voor invloed heeft je geboorte (en zelfs de periode hiervoor al) op de rest van je leven? En waar wil je naartoe? Wat zit er in de weg en hoe kun je dit doorbreken?

Samen met de paarden gaan we aan de slag om liefdevol naar jouw beperkende overtuigingen te kijken. We werken met verschillende methodes en technieken, waarbij de basis ligt bij de CREF methode (www.crefmethode.nl).

Na afloop van de workshop weet je wat jouw grootste blokkade is en wat je graag zou willen bereiken.

Praktische details:

Wanneer: woensdag 7 juni a.s.
Tijd: van 9:30u tot 14:30u (inloop vanaf 9.15u)
Waar: Laar 31 5258 TJ – Berlicum
Kosten: € 85,- p.p. Dit is incl. koffie/ thee/ water en sapjes en iets lekkers erbij mag natuurlijk niet ontbreken. Ook de lunch is hierbij inbegrepen.

De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 personen.

Deze workshop is een unieke kans om op een laagdrempelige manier meer te weten te komen over jezelf. Persoonlijke ontwikkeling en het ombuigen van patronen kost tijd. Daarom doe ik je aan het eind van deze workshop ook een mooi aanbod. Wat het is, houd ik nog even voor mezelf. En uiteraard is de keuze geheel aan jou of je hier gebruik van wilt maken of niet.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor mensen die aan zichzelf willen werken op een diepere laag. Jong en oud, iedereen mag komen. Neem vooral anderen mee, waarvoor dit interessant kan zijn. Vaak kunnen we bepaalde dingen niet verwoorden of bevatten, wat je wel kunt voelen en ervaren als je met paarden werkt. Je gaat dus niet paardrijden, de paarden ondersteunen en helpen jou met je eigen proces door er voor je te zijn en samen dingen te doen en ontdekken. Paarden zijn, net als andere dieren oordeelloos en spiegelen je. Als je meer over jezelf wil leren en/ of op dit moment vastloopt en even niet verder komt, ben je van harte welkom!

Hoe mooi zou het zijn als jij je hart zou volgen? Hoe fijn zou het zijn als je sterker in je schoenen staat? Hoe heerlijk zou het voelen als je gewoon zou doen waar jij blij van wordt?

Kom naar de workshop op 7 juni in Berlicum en kom dichter bij je kern!

Share This