Laat jij je leven teveel leiden door wat anderen vinden? Voel je dat het nu tijd is voor JOU?

Kom dan naar de (Be)leef je leven 2-daagse en laat oude patronen los!

Deze 2-daagse training past bij jou als je jezelf hierin herkent:

Je houdt (te) vaak rekening met de ander, wat jou belemmert in dat wat je nou eigenlijk echt wilt zijn en doen

Je komt steeds een beetje dieper bij jouw kern, maar toch verval je in oude patronen en gewoontes

Soms vraag je jezelf af “is dit het nou?” en dat roept emoties bij je op, die lastig kunnen zijn
Je wilt je blij en gelukkig voelen, maar in plaats daarvan voel je je wellicht vaak leeg en verdrietig
Je vindt het moeilijk om “nee” te zeggen tegen anderen en om “ja” te zeggen tegen jezelf
Je wilt groeien en vooruitgang boeken, maar je kunt niet goed bij je gevoel komen

Samen met de paarden willen we graag met jou aan de slag.

Wij zijn Esther en Brenda! We geloven in jouw kracht en helpen je om je bewust te worden van patronen die je niet meer dienen, om angsten te herkennen en om grenzen te verleggen. Samen met de paarden help ik jou om de beste versie van jezelf te worden, zodat je eindelijk kunt zijn wie je echt bent en vanuit je kern “Ik hou van mij” tegen jezelf kunt zeggen!

Tijdens de (Be)leef je leven training maak je op een nieuwe manier kennis met jezelf.

Wat maakt dat je doet wat je doet? Hoe werkt dit in het brein? Wat levert dit je op? Wat voor invloed heeft je geboorte (en zelfs de periode hiervoor al) op de rest van je leven? En waar wil je naartoe? Wat zit er in de weg en hoe kun je dit doorbreken?

Samen met de paarden gaan we aan de slag om liefdevol naar jouw beperkende overtuigingen te kijken. We werken met verschillende methodes en technieken, waarbij de basis ligt bij de CREF methode (www.crefmethode.nl).

Na afloop van de training…

Weet je wat je diepste angst is en waar die vandaan komt

Weet je wat je grootste blokkade is en wat je tegenhoudt

Heb je al stappen gemaakt om deze blokkade te doorbreken

Kies je voor JEZELF in plaats van voor anderen

Kun je herkennen wanneer je over je grenzen heengaat en weet je hoe je dit kunt voorkomen

Voel je je rustiger en zelfverzekerder, je voelt je dichter bij jezelf

Alle informatie:

Wanneer: Twee zaterdagen op 24 juni en zaterdag 1 juli
Tijd: Beide dagen van 10:00 tot 16:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur)
Waar: Willibrordushoek 14 – 5466RD Eerde (Veghel)
Parkeren: Gratis voor de deur
Kosten: € 495,- p.p.
Dit is incl. koffie/ thee/ water en sapjes en iets lekkers erbij mag natuurlijk niet ontbreken. Ook de lunch is hierbij inbegrepen.

In deze workshop is ruimte voor jouw persoonlijke processen, vandaar dat we de groep bewust klein houden. Je krijgt dus ook individuele hulp in de groep. Er is maximaal plek voor 8 deelnemers. Let op: inschrijven kan tot uiterlijk 10 juni.

Voor wie is deze training

Deze workshop is voor mensen die aan zichzelf willen werken op een diepere laag. De training is niet voor iedereen geschikt. Tijdens deze twee trainingsdagen zul je gaan voelen en ervaren, wat je normaal misschien niet in woorden kunt bevatten. De paarden ondersteunen en helpen jou met je eigen proces en met het opruimen van blokkades. Paarden zijn, net als andere dieren oordeelloos en spiegelen je.

 

Groep vs individuele sessies

Individuele sessies zijn ontzettend krachtig, maar we geven deze 2-daagse niet voor niks. De groepsenergie en verbinding is ontzettend waardevol en eigenlijk nooit in woorden te beschrijven. Je zult dingen van anderen herkennen bij jezelf. Tijdens de groepsoefeningen kom je er meteen achter hoe jouw patronen zich uiten in het echte leven aangezien je eigenlijk altijd met anderen bent, of het nou in je gezin is of op je werk.

 

Schrijf je in en neem de controle over je eigen leven!

We willen je graag alvast te leren kennen, daarom nemen we na je inschrijving even telefonisch contact met je op. Als uiteindelijk blijkt dat dit het toch niks voor je is, kun je je inschrijving annuleren. Als je twijfelt, schrijf je dan gewoon in en dan bellen we even. Voor vragen mag je ook mailen naar esther@ikhouvanmij.eu.

Wat als ik op deze data niet kan?

We hebben helaas nog geen andere data gepland. Als dit je wel wat lijkt, mail dan even naar esther@ikhouvanmij.eu. We kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in termijnen betalen. Mail even naar esther@ikhouvanmij.eu, dan kunnen we samen bepalen hoe en wat.

Ik heb dieetwensen voor de lunch. Kun je daar rekening mee houden?

Als je dieetwensen hebt, geef deze dan aub even door via esther@ikhouvanmij.eu. We proberen dan zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen! Uiteraard zullen we je even laten weten in hoeverre dit gaat lukken.

Ik ben bang voor paarden. Is dit wat voor mij?

Als je bang bent voor paarden, weten we niet of dit de beste training voor je is. Je gaat niet paardrijden, maar zult wel in contact zijn met de paarden. Waarom ben je zo bang voor paarden? Je kunt het beste even een mail sturen naar esther@ikhouvanmij.eu, dan kunnen we samen kijken of dit wat voor je is.

Ik ben allergisch voor paarden.

Als je allergisch bent voor paarden, is deze training niets voor jou helaas. We werken volgens de CREF methode, maar niet alle onderdelen zijn samen met paarden. Als de methode je aanspreekt, kunnen we kijken of 1-op-1 sessies wellicht wat voor je zijn. Mail even naar esther@ikhouvanmij.eu en vertel je verhaal, dan kunnen we kijken wat mogelijk is.

Ik ben bang om mijn verhaal te delen. Is dit erg?

Wellicht zijn er dingen gebeurd waar je liever niet over wil praten. Dat is helemaal niet erg! Omdat je in groepjes gaat werken en vooral gaat ervaren, hoef je je verhaal niet te vertellen. Je hoeft alleen maar te voelen. De paarden hebben geen woorden nodig.

Share This