(Be)leef je leven

Unieke training voor JOU:

 (BE)LEEF JE LEVEN

Voel jij ook dat je nog meer uit het leven kunt halen dan dat je nu doet? Merk jij ook dat je vaak iets anders doet dan dat je eigenlijk het liefste zou willen doen? Laat jij je leven (te)veel leiden door wat anderen vinden? Heb je ook het idee dat het allemaal zoveel makkelijker en luchtiger kan?

Meld je dan nu aan voor de Training (BE)LEEF JE LEVEN!

Je bent er duidelijk klaar voor om nu ECHT jezelf verder te ontwikkelen. Je wilt die patronen nu ECHT eens doorbreken. Je wilt nu ECHT de regie hebben over je eigen leven en je leven leiden i.p.v. lijden…

Wij snappen dat heel goed (o.a. uit eigen ervaringen).

Hoe mooi zou het zijn als jij je hart zou volgen? Hoe fijn zou het zijn als je sterker in je schoenen staat? Hoe heerlijk zou het voelen als je gewoon zou doen waar jij blij van wordt?

Je leert het allemaal in deze leerzame, unieke en leuke training! In totaal zijn er 2 bijeenkomsten. Samen met de paarden en Brenda Mes en Esther van Krieken, twee zeer ervaren therapeuten/ coaches, ga je ontdekken hoe jij je leven naar je eigen hand kunt zetten. Je zult merken dat je gelukkiger, krachtiger en zelfverzekerder wordt. Grijp deze kans! Geef jezelf dit cadeau.

PRAKTISCHE INFO:

We gaan met 1 groep aan de slag (min. 6 deelnemers, max. 8) in Berlicum (locatie Esther).

Data en tijden trainingen, locatie 2tango

zaterdag 24 juni en 1 juli

Elke training vindt plaats van 10.00u – 16.00u

Kosten: € 495,-

Dit is voor de complete training!!! Incl. thee, koffie met wat lekkers erbij en een uitgebreide lunch. De theorie krijg je mee in een syllabus, zodat je altijd terug kunt lezen wat er behandeld is.

Nu hoor ik je denken: waarom zou ik daar die training gaan volgen, als er zoveel keus is om het elders te doen?!? Wij bieden je een unieke kans hierin. Naast uitleg over hoe ons brein nu eigenlijk werkt, wat maakt dat je reageert, zoals je doet (bijv. heel snel boos worden of verdrietig of niet nadenken bij wat je doet en/of zegt), wat voor invloed je geboorte (en zelfs de periode daarvoor al) heeft op de rest van je leven, uitleg en integratie van de CREFmethode, het spelen van het CREF-spel, waarbij je vragen krijgt, die je hoofd en hart aanzet tot nadenken/ voelen, systemisch denken en handelen, waar kom je vandaan “liggen je roots” en wat heeft dat voor invloed op jezelf, een stukje NLP en nog zoveel meer, zijn er nog meer goede redenen:

  • Wij handelen niet alleen vanuit onze deskundigheid, maar juist ook vanuit onze eigen persoonlijke leerervaringen
  • Wij geven je feedback vanuit een oordeelloze positie. Kortom; jij kunt bij ons zijn wie je echt bent
  • Het is een gedeelte theorie wat je leert, maar vooral ervaringsgericht leren. Met al je zintuigen waarnemen, hoe fijn en leerzaam is dat?!
  • Ook tussentijds sta je er niet alleen voor. Van en met elkaar is er enorm veel te leren. Er komt een besloten Facebookgroep ,waarin je al je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met elkaar. Ook Brenda en Esther zullen hierop reageren, wanneer de behoefte daar ligt.
  • Je leert het geleerde direct om te zetten naar de praktijk met de paarden in de vorm van relevante oefeningen
  • Je krijgt oefeningen mee die je ook thuis kunt blijven doen, die weinig tijd kosten en je heel veel op gaan leveren
  • Wanneer je behoefte hebt aan een persoonlijk traject, is dat ook mogelijk bij ons en is er een speciale instapprijs
  • Met paarden, o.a. omdat ze vrij van oordeel zijn en altijd eerlijk, ze onvoorwaardelijk liefhebben, ze in het hier en nu leven, ze zeer sensitief zijn en direct reageren (visueel) en ze je een gevoel van geborgenheid geven.

Er is dus maar plek voor 8 mensen in totaal. We willen graag aan de slag met mensen die gemotiveerd zijn om echte doorbraken te maken! Ben jij dat? Je hebt dit niet voor niets gelezen tot de laatste zin…Aarzel dan niet en schrijf je snel in via onderstaande knop:

KNOP TOEVOEGEN

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Share This