Is je puber regelmatig boos? Zuigt dit veel energie bij je weg? en weet je niet wat je daarmee moet?

Kom dan naar de Workshop “Boze Pubers: Lastig!?” op 8 november en zet de eerste stap naar betere relatie met je puber.

 

Deze workshop “Boze Pubers: Lastig!?” past bij jou als je jezelf hierin herkent:

Je merkt dat grenzen stellen je niet altijd gemakkelijk afgaat

 

Je merkt dat het moeilijk is om positief te blijven naar je puber

 

Je hebt het gevoel dat je continue in discussie bent

 

Je hebt het idee dat wat je zegt toch niet blijft hangen

 

Je wil meer grip op de boosheid en woede die thuis ontstaat

 

Je hebt soms geen idee in wat er in je puber’s hoofd omgaat

 

We gunnen het jou om een fijn contact te hebben met je puber!

Wij, Anne en Patricia, weten vanuit professionaliteit en ervaring hoe lastig het is om om te gaan met de boosheid van een puber. We stellen ons even voor.

 

Patricia, Robin’s Flow Kindercoaching

Als alleenstaande moeder van een beginnende puber weet ik als geen ander hoe pittig het kan zijn om bij jezelf te blijven , de rust te bewaren en je niet mee te laten slepen in de boze bui van je kind.
Soms heb je het gevoel dat je helemaal niets goeds kunt doen bij je puber en ervaar je machteloosheid. Vanuit mijn eigen ervaring en professionaliteit als kindercoach neem ik jullie samen met Anne mee in de bijzondere wereld van de puber en de boosheid.

Anne, Ik hou van mij

Naast dat ik nog een “klein” puberzusje heb, is het onderwerp ‘pubers’ er een die in mijn studie (afstudeerjaar pedagogiek) regelmatig terugkomt. Vooral tijdens mijn stage bij de Kindertelefoon heb ik veel ervaring opgedaan met het in gesprek gaan met pubers. Ik mocht even mee in hun leefwereld, puberproblemen, grapjes en eigenzinnige denkwijze. Ik vind het geweldig om samen met Patricia ouders hierin mee te kunnen nemen, en om hen te ondersteunen bij het beter begrijpen van hun puber!

 

Bewustwording is de eerste stap naar een fijne relatie met je puber

Tijdens de introductieworkshop krijg je informatie over hoe het puberbrein werkt. Daarnaast ga je aan de slag met overtuigingen die je hebt over je puber en ga je kijken naar hoe deze overtuigingen het contact met je kind beïnvloeden. Deze inzichten zijn nodig als basis om het contact met je puber te verbeteren en om goed om te gaan met pubergedrag/boos gedrag.

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten in wat er nodig is voor een fijne basis in de relatie met je puber. Je hebt na de workshop inzicht in hoe het puberbrein werkt, en je bent je bewust van de overtuigingen die jezelf in de weg zitten.

 

Praktische details:

Wanneer: woensdag 8 november a.s.
Tijd: van 19:30u tot 21:30u (inloop vanaf 19.15u)
Waar: Laar 31 5258 TJ – Berlicum
Kosten: € 17,50,- p.p. Dit is incl. koffie/ thee/ water en iets lekkers erbij mag natuurlijk niet ontbreken.

Voor wie is deze workshop?

De workshop is voor ouders met een ‘boze’ puber. Je hebt behoefte aan inzicht in wat er in in je puber omgaat en waarom ze doen wat ze doen (waarom ze soms boos zijn). Je weet niet goed hoe met pubergedrag/boos gedrag om te gaan en kunt wel wat handvaten gebruiken. Je bent welkom!

 

Hoe mooi zou het zijn als jij sterker in je schoenen staat en je puber ook? Dat jij niet zo moe meer bent, en hij minder boos?

Kom naar de workshop op 8 november in Berlicum en krijg handvaten om mee aan de slag te gaan!

Share This