Coaching en Therapietrajecten

MOGELIJKHEDEN

COACHING EN THERAPIE TRAJECTEN

 

TrotsGezinstraject

Ik heb me gespecialiseerd in het coachen van gezinnen. Een gezin is een systeem en ik geloof absoluut in de kracht van systemen. Elk individu heeft een systeem van herkomst, oftewel iedereen is ergens geboren en opgevoed (de opvoeding hoeft niet altijd bij het biologische gezin plaats te hebben gevonden). Elk individu heeft weer zijn oorsprong eerder en zo gaat het generaties terug (zie wat is systemisch werk).

Het traject start altijd met een intakegesprek met (meestal) alleen de ouders. A.d.h.v. het intakeformulier gaan we kijken wat de hulpvraag is. Ik leg op een simpele manier uit hoe ons brein werkt, dit maakt vaak al een hoop duidelijk. In dit gesprek wordt duidelijk wat ik voor jullie kan betekenen en hoe we samen verder zouden kunnen gaan.

Er staat 1 uur voor elk traject-onderdeel. We werken in de buitenlucht met de paarden. Er zijn ook andere vormen van coaching die we in kunnen zetten. Dit is altijd in overleg. Er bestaat tevens de mogelijkheid dat ik op locatie kom. We kijken samen naar de mogelijkheden en bespreken de bijbehorende tarieven.

Om goed voorbereid aan de slag te gaan, wil ik u verzoeken om voorafgaand aan onze eerste afspraak een intakeformulier in te vullen. Klik daarvoor op onderstaande knop

Intakeformulier Gezin

Om een nog beter beeld te krijgen van alle leden van het gezin (en hun achtergrond) is het prettig als ook de vader en moeder (of pleeg,-of adoptie), indien mogelijk ieder een intakeformulier invult. Klik daarvoor op onderstaande knop

Intakeformulier Individueel

 

Traject (jong)volwassenen

Het traject start altijd met een intakegesprek. A.d.h.v. het intakeformulier gaan we kijken wat de hulpvraag is. Ik leg op een simpele manier uit hoe ons brein werkt, dit maakt vaak al een hoop duidelijk. In dit gesprek wordt duidelijk wat ik voor jou kan betekenen en hoe we samen verder zouden kunnen gaan.

Er staat 1 uur voor elk trajectonderdeel. We werken in de buitenlucht met de paarden. Er zijn ook andere vormen van coaching die we in kunnen zetten. Dit is altijd in overleg. Er bestaat tevens de mogelijkheid dat ik op locatie kom. We kijken samen naar de mogelijkheden en bespreken de bijbehorende tarieven.

Om goed voorbereid aan de slag te gaan, wil ik u verzoeken om voorafgaand aan onze eerste afspraak onderstaand intakeformulier in te vullen.

Intakeformulier

Polka en Floor

Polka en Chantal8Relatiesessie

Wilt u een of meerdere sessies boeken om inzicht te krijgen in onderlinge relaties, bijv. je relatie met je partner, relatie met je kind(eren), relatie op de werkvloer, relatie binnen je gezin van herkomst, enz. dan is dit mogelijk. Je bent met meerdere personen welkom en je kunt relaties ook samen met mij onderzoeken terwijl “de ander” er niet bij is. Hiervoor hoef je geen intakeformulier in te vullen (mag wel). Een sessie zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. We werken in de buitenlucht met de paarden. Er zijn ook andere vormen van coaching die we in kunnen zetten. Dit is altijd in overleg. Er bestaat tevens de mogelijkheid dat ik op locatie kom. We kijken samen naar de mogelijkheden en bespreken de bijbehorende tarieven. Kijk ook even op https://www.ikhouvanmij.eu/wat-is-systemisch-werk!  

 

 

Het is mogelijk om een geplande workshop bij te wonen (zie Workshops)

Ook is het mogelijk een workshop op verzoek in te plannen. Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen bij Ik hou van mij en ervaren en horen wat de mogelijkheden zijn in therapie en coaching met paarden, dan is dit een ideale kans. Ook kan dit bijvoorbeeld voor werkgevers een mooie manier zijn, om samen met werknemers te onderzoeken hoe onderlinge verhoudingen zijn, waar verbeterpunten in aan te brengen zijn, hoe er met situaties omgegaan wordt en met ingesleten patronen e.d. Ook voor scholen en verenigingen is dit een mooi middel om te onderzoeken en vervolgens toe te passen. Neem contact op voor vragen en we kijken samen naar de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Overige trajecten op aanvraag. Ik denk graag met u mee!

Ieder individu en elk systemen is uniek en elk traject of sessie heeft daarom zijn eigen unieke invulling! Via eenvoudige stappen en gerichte vragen word je (weer) meester over je eigen leven. De sleutel tot de oplossing ligt in je eigen handen.

Tot 24 uur voor de aanvang van de sessie kunt u kosteloos een afspraak annuleren. Nadien wordt het tarief in rekening gebracht.

Bent u tevreden, zegt het voort en deel evt. uw ervaringen op mijn Facebookpagina en/ of stuur een referentie naar mijn mailadres esther@ikhouvanmij.eu, zodat ik deze op mijn site kan vermelden. Bent u niet tevreden, bespreek dit dan met mij. We kunnen dan samen zoeken naar een oplossing!

AANMELDING

U neemt kosteloos telefonisch of per mail contact met mij op,  waarin we in het kort bespreken wat het probleem, of liever gezegd “de hulpvraag” is. Dit gesprek duurt maximaal 10 minuten. We kunnen dan een afspraak maken voor een intakegesprek, waarin we helderheid krijgen in de concrete hulpvraag. De intake kan zowel bij mij, als bij u thuis plaatsvinden.

INTERESSE?

Share This