Ervaringsavond met de paarden

Donderdag 26 oktober van 19:00 – 21:00 uur

Ervaar wat de paarden jou willen vertellen

Ben je nieuwsgierig naar hoe paarden jou kunnen spiegelen? Loop je tegen stukken aan die je graag wil afsluiten? Tijdens de ervaringsavond kun je ervaren welke boodschap de paarden jou geven.

Voor wie?

Voor jou, als je vastloopt in je eigen ontwikkeling en weer een stap vooruit wil. Als je soms onzeker bent, of angstig, of het lastig vindt om “nee” te zeggen en je grenzen aan te geven.

Voor jou, als je kinderen hebt en je vastloopt in het gezin, om welke reden dan ook. Deze ervaringsavond is alleen voor volwassenen, maar als je denkt dat je kind hulp nodig hebt, kan deze ervaringsavond uitkomst bieden. Paarden spiegelen de situatie en geven overzicht.

Voor jou, als je eigenlijk best lekker in je vel zit, maar weet dat je nog meer uit je leven kunt halen en patronen los kunt laten. Je de volgende schil van de ui wil afpellen en nóg meer met jezelf in verbinding wil komen.

Wat gaan we doen?

We starten de avond met een stukje theorie. Waarom doe je waarom je doet? Welke factoren hebben hier allemaal invloed op? Wat is de rol van je geboorteproces op hoe je nu bent? En ook: hoe kun je gedragspatronen veranderen? Daarna gaan we aan de slag met de paarden. Als je een thema of vraag hebt, kun je deze inbrengen. Paarden reageren op wie jij ten diepste bent, waardoor je altijd meteen de kern van de uitdaging gepresenteerd krijgt. Je krijgt als het ware een mini sessie. Aangezien we maximaal met 10 personen zijn, is er ruimte voor ieders persoonlijke vraag.

Praktische details

Adres: Laar 31 5258 TJ – Berlicum
Tijden: donderdag 26 oktober van 19:00 uur tot 21:00 uur. Thee, koffie en wat lekkers staat vanaf 18:45 klaar.
Parkeren: kan voor de deur of in de berm van de weg
Kosten: er zitten geen kosten verbonden aan deze ervaringsavond
Aantal plekken: maximaal 10

Esther van Krieken

Ik geloof in jou!

Je kunt het leven leiden, dat je graag wilt! Bewuste keuzes maken over welke kant jij graag op wilt.

Wees daarbij altijd JEZELF, anderen zijn er al genoeg. Samen met de paarden help ik je om de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te maken. Ik ben gespecialiseerd in Traumaverwerking en Hechtingsproblematiek (tot prenataal niveau).

Zodat je vanuit jouw diepste kern “Ik hou van mij” kunt zeggen.

Schrijf je in voor de ervaringsavond op 26 oktober.

Share This