Zijn jullie klaar voor BLIJVENDE & DUURZAME veranderingen binnen jullie gezin?

Vraag een vrijblijvend, gratis gesprek aan

Zijn jullie er echt klaar voor om hier aandacht, tijd en energie aan te besteden, omdat jullie weten en voelen dat dit jullie leven in alle opzichten positief gaat transformeren?

Alleen dan bieden wij jou graag de aandacht die nodig is, steken we tijd en energie in jullie, zodat jullie als gezin die speciale eenheid kunnen vormen, 

DIT IS WAT WE JULLIE TE BIEDEN HEBBEN

 • Een gratis Skypegesprek van max. een half uur, zodat we kennis kunnen maken en beslissen of dit voor jullie weg gelegd is.

Als we besluiten tot overgaan in een duurzaam traject, ziet dit er als volgt uit:

 • Gratis levenslang toegang voor het hele gezin tot ons unieke online programma: “Jouw eerste stappen op weg naar groei”. Onmisbaar wanneer je een goede basis wilt leggen voor het leven.

 • Jullie vullen een intakeformulier in voor ieder individu (dus voor het gehele gezin), waar wij voor jullie gratis de tijd nemen om deze uitvoerig door te nemen, voordat de eerste sessie plaats vindt.

 • 6 x een sessie van 1,5 uur;

  1 x het hele gezin,

  1 x ouders/ verzorgers (partners) samen,

  1 x voor elke ouder/ verzorger,

  1 x het betreffende kind,

  1 x  in te vullen naar gelang de behoefte.

  Ook thuis ga je op een intensieve manier de veranderingen doorzetten met een Zorgplan op maat. Zo nodig aangepast in een andere vorm. Tussentijds kort evaluatiemoment, indien wenselijk.

 • Ong. 3 weken later gratis Skypegesprek van max. een half uur nadat het traject voldaan is. 

  KOSTEN

 • Wanneer we alle sessies in een keer inplannen en je het bedrag vooraf overmaakt, betaal je maar € 1.997,-.

  Wanneer je dit in 2 termijnen betaalt, betaal je 2 x € 1010,-

  Wanneer je dit in 4 termijnen betaalt, betaal je 4 x € 510,-

  Om goed voorbereid aan de slag te gaan, wil ik jullie verzoeken om voorafgaand aan onze eerste afspraak een intakeformulier in te vullen. Klik daarvoor op onderstaande knop

  Intakeformulier Gezin

  Om een nog beter beeld te krijgen van alle leden van het gezin (en hun achtergrond) is het noodzakelijk als ook de ouders/ verzorgers (of pleeg,-of adoptie) en evt. broer(s) en zus(sen) indien mogelijk ieder een intakeformulier invult. Klik daarvoor op onderstaande knop

  Intakeformulier Individueel[/button

Wij geloven in jullie!

Jullie gaan het gezin vormen, waar jullie zo naar verlangen!

We hebben al veel geprobeerd, werkt dit ook voor mij?

Dat hangt samen met heel veel factoren. Als jullie je commiteren aan het hoogst haalbare resultaat, staan wij volledig achter jullie en weten wij 100% zeker dat dit gaat werken!

Jeetje, wat krijgen we nu eigenlijk echt?

Een team met ontzettend veel vakkennis, maar bovenal zijn wij ervaringsdeskundige en focussen wij ons volledig op jullie ontwikkelingen met het hoogst haalbare eindresultaat. Een traject volledig ingericht op jullie wensen en behoeftes ingevuld met coaching, hypnotherapie, EMDR, NLP, CREF, pre,- perinatale kennis en kunde, met inzet van paarden (de honden doen ook graag mee). Wij steunen en begeleiden jullie, zoals het hoort; door de oprechte, echte verbinding aan te gaan!

Share This