In September heb ik samen met collega Brenda Mes van 2Tango en deze 2 paarden een workshop paardencoaching gegeven bij Stichting Kanjer Eindhoven. De thema’s “Herken elkaars en je eigen kwaliteiten” en je eigen en elkaars grenzen zien en respecteren kwamen hierbij aan het licht. Wij hebben ervan genoten! Dankjewel allemaal lieve kanjers!

VERTROUWEN EN SAMENWERKEN

Media

 

 

 

 

8 November heb ik samen met collega Brenda Mes van 2Tango en de paarden Jelle en Irza een workshop paardencoaching gegeven bij Stichting Kanjer Eindhoven. De thema’s “Herken elkaars en je eigen kwaliteiten” en je eigen en elkaars grenzen zien en respecteren kwamen ook hierbij weer aan het licht. Dankjewel allemaal weer lieve kanjers! De tekening die erbij staat, maakte 1 van de kinderen na de coaching. Over de scheiding praten is soms erg lastig, een tekening maken kan dan erg helpend zijn!

8 april jl. heb ik op verzoek van Provaardig voor basisschool De Sparrenburg in Rosmalen een workshop verzorgd. Een clubje meiden uit groep 6/ 7/ 8 heeft aangegeven later bij de politie te willen of in ieder geval iets met paarden te willen gaan doen. Nu ben ik zelf natuurlijk geen politie agent, wel heb ik veel ervaring met werken met paarden, vanuit mijn beroep als coach en therapeut met inzet van paarden. We hebben oefeningen gedaan in het teken “herken je eigen en andermans kwaliteiten”. Ook heb ik uitgelegd wat ik zoal doe in mijn dagelijks beroep en dit vonden ze erg interessant. Wie weet zit er wel een goede toekomstige collega voor ons tussen…Het was een hele leuke club om mee te werken en zoals ik op jullie certificaat schreef: “Leef je droom!” Dat gaat jullie zeker lukken met jullie mooie, eigen, unieke kwaliteiten!

Therapie en coaching met paarden IMG_7133 IMG_7136 IMG_7138 IMG_7140 IMG_7143 IMG_7144 IMG_7147 IMG_7151 IMG_7156 IMG_7159 Therapie en coaching met paarde Therapie en coaching met paarde Therapie en coaching met paarde Provaardidg1 Therapie en coaching met paarde Therapie en coaching met paarde Therapie en coaching met paarden Provaardig4

 

Share This