Zet je jezelf altijd op de laatste plaats? Doe je het volgens jezelf vaak niet goed genoeg? En weet je dat het zo niet langer door kan?

Kom dan naar de workshop Ik hou van mij en ga op ontdekking met jezelf en de paarden

Woensdag 16 mei van 9:00 – 15:00, Berlicum

 

Deze workshop “Ik hou van mij” past bij jou als je jezelf hierin herkent:

Je bent meer bezig met wat anderen van je vinden, dan je zou willen. Je past je aan de ander aan. Dan weet je zeker dat anderen jou niet afwijzen.

Complimenten wuif je weg en je kunt moeilijk ontvangen. Zo speciaal vind je jezelf nou ook weer niet. Geven is makkelijker voor je.

Je vindt werk van anderen altijd helemaal super, maar over je eigen werk ben je meestal niet zo heel tevreden.

Je neemt je steeds voor om iets voor jezelf te doen, maar er komt op de een of andere manier steeds iets tussen.

Je bent je eigen innerlijke kind een beetje kwijt en bent behoorlijk moe. Je vraagt jezelf af wanneer de drukte minder wordt.

Je zit veel in je hoofd om van alles en nog wat te regelen, en kan eigenlijk niet meer zo goed voelen en genieten van de kleine momenten.

Je probeert alle ballen hoog te houden en voor iedereen te zorgen…. maar hoe gaat eigenlijk met jou?

Mijn paarden en ik willen graag met jou aan de slag, zodat je jezelf meer gaat waarderen, zonder dat je jezelf wil veranderen.

Ik ben Esther. Samen met de paarden help ik jou om de beste versie van jezelf te worden. Ik geloof in jouw kracht en help je om bewust te worden van patronen die je niet meer dienen, om angsten te herkennen en om grenzen te verleggen.

Ik help je graag om liefdevol naar jezelf te kijken en om jezelf een boost aan zelfliefde te geven.

Zodat je eindelijk kunt zijn wie je echt bent en vanuit je kern “Ik hou van mij” tegen jezelf kunt zeggen!

In de workshop “Ik hou van mij” laat ik je op een nieuwe manier kennis maken met jezelf.

We gaan samen aan de slag om je eigen patronen en (overlevings)mechanismes aan het licht te brengen, zodat je die patronen die je niet meer dienen, liefdevol los kunt laten. Hier komt een stukje theorie bij kijken, waarbij je zeer waardevolle inzichten krijgt in jezelf en je omgeving. We gaan intensief met de paarden aan de slag in de vorm van oefeningen, waarbij ik ook kijk vanuit een systemische blik.

Je wordt begeleid door mij, Esther, een zeer ervaren coach en therapeut en door Anne, een pedagoog in opleiding, die het afgelopen anderhalf jaar ook veel kennis en ervaring opgedaan heeft bij Ik hou van mij.

Na afloop van de workshop weet je wat jouw grootste blokkade is om voor jezelf te kiezen en wat je graag zou willen bereiken.

Je hoeft het niet alleen te doen! Je mag even leunen, je laten steunen door de paarden.

Als je doet wat je altijd al gedaan hebt…... Dan krijg je wat je altijd al gekregen hebt.

Als je iets wil veranderen, zul je dus aan de bak moeten. Jij kunt alleen voor een ander zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Op het moment dat jij verandert, veranderen de anderen in je omgeving en je gezin met je mee.

 

Vaak kunnen we bepaalde dingen niet verwoorden of bevatten, wat je wel kunt voelen en ervaren als je met paarden werkt. Je gaat dus niet paardrijden, de paarden ondersteunen en helpen jou met je eigen proces door er voor je te zijn en samen dingen te doen en ontdekken. Paarden zijn, net als andere dieren oordeelloos en spiegelen je.

Praktische details:

Wanneer: woensdag 16 mei
Tijd: van 09:00u tot 15:00u (inloop vanaf 8:45)
Waar: Laar 31 5258 TJ – Berlicum
Kosten: € 110,- p.p. Dit is incl. koffie/ thee/ water, iets lekkers en lunch.

Voor een één op één sessie betaal je € 90,- per uur, nu maar € 110,- voor 6 uur intensieve begeleiding en waardevolle kennis, die je overal en altijd toe kunt passen in het dagelijks leven.

In een groep leer en ontdek je uit je comfort zone en daar haal je ontzettend veel uit voor jezelf. Je kunt veel leren van en met elkaar. Er is altijd veel (h)erkenning in elkaars verhaal.

Deze workshops zijn altijd snel vol, dus aarzel niet en schrijf je in. De workshop gaat door met minimaal 6 en maximaal 8 personen.

Schrijf je in voor workshop Ik hou van mij op 16 mei

Share This