Paarden

Wil je graag eens zien en ervaren wat coaching/ therapie met paarden voor jou zou kunnen betekenen? Loop je zelf vast in bepaalde dingen, ervaar je problemen thuis, op je werk, in je gezin en/ of met je kinderen? Ben je gediagnosticeerd met ADHD/ ADD, of een vorm van autisme of ervaar je kenmerken hiervan? Word je geplaagd door angsten (PTSS), heb je een andere hulpvraag, waarbij wij je wellicht van dienst kunnen zijn, of ben je gewoon benieuwd? Grijp deze kans en ervaar de VERBINDING! Met de paarden, met anderen maar vooral met JEZELF. Gun jezelf een dagje uit! Mijn ervaring is dat er dan veel (h)erkenning ontstaat voor je eigen gedrag en dat van anderen. Er is tevens ruimte om vragen in te brengen, als je hier behoefte aan hebt. Kosten zijn € 95,- p.p. (incl. BTW), koffie, thee en lunch. Contant te betalen bij aanvang, of vantevoren per bank over te maken.

Programma:

  • 9.00u Ontvangst in mijn praktijkruimte
  • 9.15u Korte kennismakingsronde
  • 9.45u Theorie met daarin uitleg in Jip en Janneke taal over hoe ons brein werkt en hoe dit zoveel invloed heeft op ons dagelijks manier van handelen (meestal zonder dat we dit willen en zonder dat we onszelf hiervan bewust zijn). Ook leg ik uit hoe sommige dagelijkse gedragingen en/ of belemmeringen al in de baarmoeder kunnen ontstaan
  • 10.30u Naar de paarden waar ik uitleg wat de onschatbare toevoeging is van werken met paarden
  • 11.00u Oefening tussen en met de paarden
  • 12.00u Uitgebreide lunch
  • 13.00u Uitleg en zelf ervaren bij de paarden wat de CREF cirkel (zie link) voor je kan betekenen
  • 14.30u Afsluiting van de dag
Wat mensen mij teruggeven na zo’n workshop, is dat het ze echt helpt in hun eigen persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, wat een grote invloed heeft op hun dagelijks leven.

Wanneer:

Dinsdag 4 oktober 9.00u tot 15.00u

Locatie: Ik hou van mij, Laar 31 in Berlicum. Je mag achterom komen, waar je mijn praktijkruimte vindt aan de zijkant van de loods. We zijn veel buiten, doe stevige schoenen aan die vies mogen worden. Ik en de paarden Polka, Ruben, Viento, Kiwi en Djarfur kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Schrijf je hier in: Contact

Tevens bied ik de mogelijkheid op aanvraag een Workshop te geven. Ben je met minimaal 5 personen geïnteresseerd, neem dan contact met me op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Share This