Is je gezin het allerbelangrijkste voor je? Maar vind je het lastig om alle ballen hoog te houden en voor jezelf te kiezen?

Ervaar hoe je beter voor jezelf kunt zorgen met behulp van de paarden

Vrijdag 3 november van 10:00 – 13:00, Berlicum

 

Deze workshop past bij jou als je jezelf hierin herkent:

Je bent dankbaar voor je gezin, maar voelt je soms leeg en niet zo blij als je zou willen

Je hebt het idee dat je altijd achter de feiten aanloopt en dat je to-do lijst maar niet afkomt
Je krijgt wel steun van buitenaf, maar toch heb je het idee dat je het alleen moet doen
Je neemt je steeds voor om iets voor jezelf te doen, maar er komt op de een of andere manier steeds iets tussen
Je bent je eigen innerlijke kind een beetje kwijt en bent behoorlijk moe. Je vraagt jezelf af wanneer de drukte minder wordt
Je zit veel in je hoofd om van alles en nog wat te regelen, en kan eigenlijk niet meer zo goed voelen en genieten van de kleine momenten

Je probeert een supermama te zijn voor je gezin…. maar hoe gaat het met je eigen innerlijke kind?

Mijn paarden en ik willen graag met jou aan de slag, zodat je als moeder weer beter voor jezelf kunt gaan zorgen.

Ik ben Esther. Samen met de paarden help ik jou als moeder om de beste versie van jezelf te worden. Ik geloof in jouw kracht en help je om bewust te worden van patronen die je niet meer dienen, om angsten te herkennen en om grenzen te verleggen.

Ik ben zelf moeder van drie kinderen, dus ik herken de situatie waar je inzit. Daarom help ik je graag om liefdevol naar jezelf te kijken als moeder en om jezelf een boost aan zelfliefde te geven.

Zodat je eindelijk kunt zijn wie je echt bent en vanuit je kern “Ik hou van mij” tegen jezelf kunt zeggen!

In de workshop “Zelfliefde voor moeders” laat ik je op een nieuwe manier kennis maken met jezelf.

Welke rol heb jij in gezin?  Wat maakt dat je doet wat je doet als moeder? Hoe werkt dit in het brein? Wat levert dit je op? Wat voor invloed heeft je geboorte (en zelfs de periode hiervoor al) op de rest van je leven? En waar wil je naartoe? Wat zit er in de weg en hoe kun je dit doorbreken?

Samen met de paarden gaan we aan de slag om liefdevol naar jouw beperkende overtuigingen te kijken. We werken met verschillende methodes en technieken, waarbij de basis ligt bij de CREF methode (www.crefmethode.nl).

Na afloop van de workshop weet je wat jouw grootste blokkade is om voor jezelf te kiezen en wat je graag zou willen bereiken.

Je hoeft het niet alleen te doen! Je mag even leunen, je laten steunen door de paarden.

Als je aan jezelf werkt als moeder, werk je ook aan je gezin.

Deze workshop is voor moeders die aan zichzelf willen werken op een diepere laag, zodat ze daarmee ook zorgen voor meer harmonie binnen hun gezin. Jij kunt alleen voor een ander zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Op het moment dat jij verandert, veranderen de andere gezinsleden met je mee.

Vaak kunnen we bepaalde dingen niet verwoorden of bevatten, wat je wel kunt voelen en ervaren als je met paarden werkt. Je gaat dus niet paardrijden, de paarden ondersteunen en helpen jou met je eigen proces door er voor je te zijn en samen dingen te doen en ontdekken. Paarden zijn, net als andere dieren oordeelloos en spiegelen je.

Praktische details:

Wanneer: vrijdag 3 november
Tijd: van 10:00u tot 13:00u (inloop vanaf 9:30)
Waar: Laar 31 5258 TJ – Berlicum
Kosten: € 60,- p.p. Dit is incl. koffie/ thee/ water en sapjes en iets lekkers erbij mag natuurlijk niet ontbreken.

Deze workshop is een unieke kans om op een laagdrempelige manier meer te weten te komen over jezelf. Persoonlijke ontwikkeling en het ombuigen van patronen kost tijd. Daarom doe ik je aan het eind van deze workshop ook een mooi aanbod. Wat het is, houd ik nog even voor mezelf. En uiteraard is de keuze geheel aan jou of je hier gebruik van wilt maken of niet.

Schrijf je in voor workshop Zelfliefde voor moeders op 3 november

Share This